OM OSS

Kanskje har fotballaget ditt, barselgruppa eller bedriften din prata om hva dere gjør ved en hjertestans? Kunne det vært greit med litt opplæring neste gang du skal ut på SUP-tur, sånn i tilfelle? Ulykker skjer når man minst venter det, og vi VET at kompetanse og kunnskap redder liv. Vi vil bidra til å bedre overlevelsesprosenten ved vann og ved hjertestans, og for å oppnå det trenger vi deg på laget.

--------

Våre instruktører brenner for å spre livreddende kunnskap, og har bakgrunn fra profesjonell redningstjeneste. Instruktørene i DHLR er godkjente i henhold til Norsk Resuscitasjonsråds retningslinjer, og aktivitetslederne for livredningskursene er godkjente instruktører via Norges padleforbund/Redningsselskapet. 

--------

Med bakgrunn fra profesjonell og frivillig redningstjeneste har vi kompetanse til å imøtekomme både store og små kursforespørsler. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Trenger du hjertestarter?

Vi er stolt forhandler av førstehjelpsutstyr, hjertestartere og tilbehør fra www.hjertestarter-norske.com, og kan bistå med å finne gode løsninger for ditt behov.  

--------

Til våre kurs benyttes Brayden basic treningsdukker, Brayden med LED-lys og DefiSign treningshjertestarter. LED-belysningen på Brayden-dukken lyser kun når kompresjonsdybden og hastigheten er riktig. Ved å benytte denne typen treningsdukke visualiseres hva som skjer med blodstrømmen til hjernen når vi gjør HRL. Dette er unikt på treningsdukkemarkedet, og gir umiddelbart læringsutbytte for utøveren.


Alle kan bruke en hjertestarter - også uten opplæring, når det er nødvendig for å redde liv.

Manglende opplæring må ikke være til hinder for at enhver gjør så godt en kan. Når du varsler 1-1-3 om en livløs person, vil du alltid få veiledning i å starte HLR, og hvis det er flere tilstede også veiledes til å finne og bruke nærmeste hjertestarter. Med opplæring vil kvaliteten av den hjelpen som gis bedres, og dermed øker sjansen til å redde flere liv vesentlig.